2021-11-02 10:18:12• hírek • Bede Emőke

Taxival vitte ki a kislány bőröndbe rejtett holtestét a mezőre az őrizetbe vett férfi

Újabb sokkoló részletek láttak napvilágot az aradi gyermekgyilkosság kapcsán: a férfi, akinek vigyáznia kellett volna Antoniára, taxival, egy bőröndbe gyömöszölve vitte az élettelen testet a temető közeli mezőre, ahol aztán felgyújtotta.

A kislány édesanyjának élettársa beismerte tettét. A 23 éves fiatalt saját elmondása szerint dühítette, hogy egyedül kellett gondoskodnia a párja 4 éves kislányáról és annak 3 éves öccséről, miközben a nő épp a harmadik gyermeket hozta világra a kórházban. Mint elmondta, Antonia roppant izgága volt és állandóan játszani szeretett volna, ezért egy adott pillanatban a gyermek fejét többször is beleverte a falba. Mikor ráeszmélt, hogy a kislány már nem lélegzik, megpróbálta újraéleszteni. Ruháit levette, megmosdatta, viszont a gyermek csak nem tért magához, így jobbnak látta, ha megszabadul a holttesttől – írja a news.ro.


Antonia élettelen testét egy bőröndbe tette, majd taxival ment el az általa jól ismert helyszínig. Ott az áldozatra két üvegnyi acetonos körömlakklemosót locsolt, meggyújtotta, majd dolga végeztével egy másik taxival hazatért. A kislány édesanyja csak két nappal később, hétfőn tért haza a szülészetről. Amikor arról kérdezte élettársát, hogy hol van a kislány, a férfi azt mondja, átment a szomszédokhoz.


Miután azonban az ügyészség közzétette a lány rekonstruált arcképét, valaki felismerte, majd bejelentést tett a rendőrségen: az áldozat családja Aradon, a Vlaicu nevű lakónegyedben él. Hétfő este, 21 óra körül rendőrök rohanták le a lakást, ahol meg is találták a gyanúsítottat.


"Nehéz megmagyarázni, hogyan tud nyugodtan aludni valaki egy ilyen bűncselekmény elkövetése után" - olvasható a Román Rendőrség Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. Ebben arról tájékoztatnak, hogy a rendőrök az ágyban találták a férfit, amikor érte mentek, hogy előállítsák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: